IDea Fórum 2023

Vážení kolegové,  

rádi bychom Vás pozvali na blížící se konferenci IDea Forum, která se uskuteční 7. června 2023 v Ostravě (DOV). 

Letos jsme konferenci zaměřili na téma, které aktuálně rezonuje ve světě podnikání a investic, ale zasahuje i do fungování všech organizací a institucí napříč obory, a tím jsou ÚSPORY VE FIRMÁCH. A právě na ty se zaměříme hned ze tří pohledů – ekonomiky, udržitelnosti a HR. V rámci naší panelové diskuse se můžete těšit na názory a rady od odborníků, významných hráčů v českém byznyse, jako jsou Miroslav Singer (český ekonom a bývalý guvernér České národní banky) Jan Světlík (český podnikatel a mecenáš, vlastník podniku Vítkovice Holding) a dalších, kteří se s námi podělí o své know-how.  

Pokud máte zájem o účast na konferenci, prosím kontaktujte koordinátorku Veroniku Tomáškovou na tomaskova@msid.cz nebo tel. čísle 775 887 697.  

  

Budeme moc rádi, pokud se setkáme a společně probereme vše, co Vás v této oblasti zajímá. Více informací ke konferenci najdete na zde: 

Registrace: 
Prvních 190 vstupenek za cenu 605,- Kč včetně DPH (díky podpoře Moravskoslezského kraje). 
🔗Odkaz na registrační formulář https://bit.ly/IdeaForumRegistrace 
ℹ Více informací najdete na https://bit.ly/IDeaForumEvent 

Přijďte se inspirovat do světa podnikání a investic na jedno z nejvýznamnějších setkání roku, kde se zaměříme na téma, které aktuálně hýbe byznysem – ÚSPORY VE FIRMÁCH. 

V souvislosti s tímto tématem zazní na konferenci IDea Forum ty nejlepší rady a praktické zkušenosti hned ze tří oblastí – ekonomiky, udržitelnosti a HR. 
Těšit se můžete na inspirativní přednášky o aktuálním dění, panelovou diskusi s významnými českými podnikateli a nebudou chybět ani praktické ukázky významných firem a institucí. 
 

Odkazy na příspěvky na sítích:   

Linkedin příspěvek: https://bit.ly/IDeaForumLinkedinPost 

Facebook příspěvek: https://bit.ly/IDeaFroumFacebookPost 

Stránka na Linkedinu: https://bit.ly/IDeaForumLinkedinPage  

 

Odkazy na událost: 

Událost na Linkedinu: https://bit.ly/IDeaForumLinkedinEvent  

Facebook událost: https://bit.ly/IDeaForumEventFacebook