Konference Projektový Management

Ve dnech 24-25.5.2023 se zúčastnili naši projektoví manažeři spolu panem ředitelem 14. ročníku konference Projektový Management. Tento 14. ročník uspořádal stabilní tým Eva Šviráková (FMK UTB) a Jan Doležal (PM Consulting), kteří se podíleli na všech ročnících.

Konference Projektový Management vznikla již v roce 2005 a od té doby proběhlo 13. ročníků, kterých se pravidelně účastní projektoví manažeři, scrum masteři, product owneři a další profesionálové i nadšenci napříč všemi obory. Kromě výborných přednášek a praktických workshopů je ojedinělým rozsáhlý společenský večer, který poskytuje mnoho příležitostí k networkingu a také celodenní Open Space.

Tématem 14. ročníku konference bylo téma: HOME vs OFFICE.

Letošní konference se nesla v duchu následujících hlavních témat: projektový management, agile, vedení týmů, psychologie, změny atd. Tato témata byla rozdělena do 2 dnů přednášek, a praktických cvičení, která se našich kolegů z MSDC pracovně týkala nejvíce.

Díky konferenci naši projektoví manažeři MSDC získali cenné vědomosti, které nyní promítnou do praxe projektového řízení, což povede k rychlejšímu a optimalizovanějšímu vedení projektů.

V rámci zdokonalování a rozvoje bychom doporučovali podobný druh školení absolvovat každý rok. Jsme svědky celosvětového zrychlování, zdokonalování a přizpůsobování se stálých změn, což platí také v tomto oboru. Z tohoto důvodu je zapotřebí být stále v pravidelném obraze o novinkách, radách a tipech.